zondag 15 januari 2017

IVO-SPIRIT een leuk digitaal boekwerkSjef Nix en Jan Willem Breuk  hebben een bijzonder boekje samengesteld:
 "Keep the IVO-spirit alive.
Een aantal oud-leerlingen heeft met enthousiasme hun medewerking verleend aan dit boekje door hun anekdotes,  illustraties  en herinneringen op te sturen. Ontmoet je oud-medeleerlingen en leerkrachten en lees hun wedervaardigheden!
Dit boekje  is on-line beschikbaar (in PDF-formaat) voor een ieder die geïnteresseerd is in een stukje bijzondere onderwijshervorming.
Over de redacteuren:
Sjef Nix heeft nog les gehad in het noodgebouw aan de Amstelveense Weg, en Jan Willem Breuk maakte in  de jaren 1968-1972  deel uit van de IVO-MAVO in de nieuwe school aan de Ottho Heldringstraat in Slotervaart.
Gedenkwaardige jaren waar veel oud-leerlingen met plezier aan terug denken.
HOE KWAM DIT TOT STAND?
Op de uitvaart van onze vriend en leraar Robert Aspeslagh werd dit idee geboren.  Een mooier en krachtiger teken dat "the IVO-spirit still alive and kickin' " is kun je haast niet krijgen! Tot ons grote geluk zijn er reacties gekomen, waaronder ook nog en van onze docent Riek Obbink. Mede doordat twee oud-IVOers, destijds een oudere en jongerejaars, de handen in elkaar hebben geslagen om dit te realiseren. 
Hulde, Sjef Nix en Jan Willem Breuk!
BOEKJE

1 opmerking:

  1. HET GAAT LUKKEN!
    Onze oproep om met herinneringen,illustraties,anekdotes en/of foto's
    een gloednieuw IVO-boekje te realiseren heeft veel leuke en dierbare reacties opgeleverd. Een dezer weken zal Sjef Nix een en ander bewerken tot een on-lineversie , en krijgen we een digitaal weerzien met Rien,Rob,Rien,Theo,joop en ele oud-IVO-leerlingen!!!!!! Bedankt en tot binnenkort,
    janwillem

    BeantwoordenVerwijderen